Praca: Manager kuchni
- Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników.
- Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie).
- Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy zgodnie z systemami HACCP, GHP, GMP.
- Tworzenie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie firmy.
- Doświadczenie na stanowisku managera lub szefa kuchni, preferowane w cateringu lub restauracjach żywienia zbiorowego.
- Umiejętność tworzenia kalkulacji i budżetów.
- Książeczka sanepidowska, umiejętność pracy zespołowej i dobra komunikacja.
- Umowa o pracę.
- Elastyczny czas pracy (od poniedziałku do piątku, możliwe dyżury weekendowe).
- Posiłek podczas pracy i ubezpieczenie grupowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenia oraz narzędzia pracy (laptop, telefon).
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Szef kuchni / Manager w kantynie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi...
Szef / Szefowa Kuchni
Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na początek na umowę zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę Darmowe posiłki, kawa, herbata Możliwość dodatków do paliwa...
Szef kuchni / Manager w kantynie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi...
Najnowsze komentarze