Praca: Specjalista ds. Zapewnienia Jakości w Przemyśle Spożywczym
- analizy w laboratoriach (fizykochemicznym i mikrobiologicznym)
- przygotowywanie raportów z analiz bieżących oraz dokumentacji dotyczącej procedur związanych z prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych i badawczych
- kontrola stanu higienicznego zakładu produkcyjnego i pracowników
- nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych oraz nad przestrzeganiem zasad opisanych w procedurach HACCP przez pracowników
- szkolenia z zakresu HACCP
- przygotowywanie środków do dezynfekcji (roztworów)
- wiedza na temat GMP, HACCP w przemyśle spożywczym
- znajomość pracy oraz zasad BHP w laboratorium
- umiejętność postępowania z odczynnikami chemicznymi
- podstawowa wiedza na temat żywności, specyfiki naturalnych surowców wykorzystywanych do produkcji, wymogów odnośnie bezpieczeństwa żywności
- umowę o pracę
- praca od godziny 6:00; 7:00; lub 8;00 – do uzgodnienia
- stawka zależy od doświadczenia
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Pracownik Laboratorium / Kontroli Jakości
wykonywanie podstawowych analiz w laboratoriach (fizykochemicznym i mikrobiologicznym) zapewnienie utrzymania odpowiedniego stanu dokumentacji (raporty z analiz bieżących oraz...
Pracownik laboratorium
Wykonywanie badań laboratoryjnych związanych z badaniem materiałów wsadowych do produkcji mieszanki bitumicznej, badania polowe laboratoryjne. Wymagania konieczne:...
Laborant
Warunki pracy Praca w szczególne trudnych warunkach środowiskowych – praca w laboratorium Nietypowe godziny pracy ( w tym dyżury) Praca przy komputerze powyżej czterech...
Najnowsze komentarze