Praca: Pracownik pomocniczy gastronomii
Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania inne:
Krajenka
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Pracownik przygotowujący kebab
Prace związane z przygotowaniem dań typu kebab. Przygotowanie półproduktów. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie,...
Pracownik pomocniczy gastronomii
Przygotowywanie sosów i wywarów według określonych receptur Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania...
Pracownik gastronomii
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Znajomość pracy w kuchni, dobra organizacja pracy,...
Najnowsze komentarze