Praca: Kucharz
- Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników.
- Gotowanie zgodnie z recepturą dań.
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety.
- Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów.
- Doświadczenie zawodowe jako kucharz, preferowane doświadczenie w pracy w stołówce lub restauracji zbliżonej do gastronomii zbiorowej.
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki.
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność.
- Zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie lub umowy o pracę.
- Bezpłatne posiłki pracownicze.
- Ubezpieczenie grupowe.
- Pracę zmianową w przedziale czasowym od poniedziałku do piątku (6:00–18:00), możliwa praca w weekendy.
- Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku.
Sprawdź podobne oferty z wielkopolskiego
Kucharz
wg programu stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:
Kucharz
zgodnie z charakterystyką pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: doświadczenie zawodowe mile widziane
Kucharz
zgodny z charakterystyką pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne: z możliwością przyuczenia
Najnowsze komentarze